موضوع دانلود پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ

فایل قابل دانلود برای “پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ”  در همین سایت و همین صفحه برای دانلود شما آماده شده است. این فایل با مشخصات زیر آماده دانلود کردن می باشد:

عنوان کامل: پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ

دسته بندی: فنی و مهندسی

تگ: پاورپوینت, آنزیم بری ,و بلانچینگ

فروشگاه:فورکیا

گردآورنده:j71.ir پایان نامه، رساله، مقاله و تحقیق

برای دانلود این فایل در ادامه از داخل کادر روی توضیح بیشتر/دانلود به رنگ آبی کلیک کرده و پس از انتقال به سایت فروشنده و مطالعه کامل این فایل ارزشمند اقدام به خرید و پرداخت وجه نمایید. لینک دانلود همان لحظه پس از موفقیت آمیز بودن پرداخت توسط بانک نمایش داده خواهد شد.

لینک دانلود فایل “پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ” مستقیم و با سرعت زیاد هست

مطالب مشابه در همین سایت با عنوان پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ

 


                  نوع فایل power point قابل ویرایش ۲۱ اسلاید   قسمتی از اسلایدها: يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن ۱۹ مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد. در سال ۱۹۲۰ کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.   فهرست مطالب و اسلایدها: تاریخچه نگهداری مواد غذایی آنزیم چیست بلانچینگ چیست؟ بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش بلانچينگ با بخار آب بلانچينگ خشك نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از : فنلاز ، ليپوكسيداز ، كلروفيلاز و اسكوربيك اسيد اكسيداز برنامه زمان بلانچينگ به روش هاي مختلف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *