موضوع دانلود پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو

فایل قابل دانلود برای “پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو”  در همین سایت و همین صفحه برای دانلود شما آماده شده است. این فایل با مشخصات زیر آماده دانلود کردن می باشد:

عنوان کامل: پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو

دسته بندی: فنی و مهندسی

تگ: پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو,پاورپوینت اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی ش?

فروشگاه:فورکیا

گردآورنده:j71.ir پایان نامه، رساله، مقاله و تحقیق

برای دانلود این فایل در ادامه از داخل کادر روی توضیح بیشتر/دانلود به رنگ آبی کلیک کرده و پس از انتقال به سایت فروشنده و مطالعه کامل این فایل ارزشمند اقدام به خرید و پرداخت وجه نمایید. لینک دانلود همان لحظه پس از موفقیت آمیز بودن پرداخت توسط بانک نمایش داده خواهد شد.

لینک دانلود فایل “پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو” مستقیم و با سرعت زیاد هست

مطالب مشابه در همین سایت با عنوان پاورپوینت درباره اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو

 


نوع فایل : پاورپوینت ( Power Point ) قابل ویرایش   تعداد اسلاید ها :۴۰ اسلاید   بخشی از اسلاید ها : •منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشكیل دهنده دیواره سلول كه قابلیت هضم كمی دارند و در گونه های تك معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخواركنندگان بواسطه حضور میكروارگانیسم های موجود در شكمبه كه به عنوان یك شبكه تخمیر عمل می كنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به كیفیت و مرغوبیت دارند.   •مصرف مقدار كافی الیاف و مواد خشبی برای تولید طبیعی و سلامتی گاوهای شیری ضروری است. از طرفی وجود مقادیر زیادی الیاف، DMI و در ادامه بازده میكروبی و تولید شیر را محدود می كند. پس ما به یك میزان كمینه و حداقل الیاف نیاز داریم تا سلامت حیوان، میزان و درصد چربی، مصرف ماده خشك، مصرف انرژی و تولیدشیر در حداكثر باشد. این مقدار موثر و كمینه الیاف خام قسمتی است كه نشخوار، میزان عبور غذا از شكمبه، ترشح بزاق، تولید استات شكمبه ای و درصد چربی را تحریك می   محتويات سلول شامل:-۱ ü پروتئين ها üفروكتان ها  وغيره üاسيدهاي آ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *