موضوع دانلود پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

فایل قابل دانلود برای “پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی”  در همین سایت و همین صفحه برای دانلود شما آماده شده است. این فایل با مشخصات زیر آماده دانلود کردن می باشد:

عنوان کامل: پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

دسته بندی: فنی و مهندسی

تگ: پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی,پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر رو

فروشگاه:فورکیا

گردآورنده:j71.ir پایان نامه، رساله، مقاله و تحقیق

برای دانلود این فایل در ادامه از داخل کادر روی توضیح بیشتر/دانلود به رنگ آبی کلیک کرده و پس از انتقال به سایت فروشنده و مطالعه کامل این فایل ارزشمند اقدام به خرید و پرداخت وجه نمایید. لینک دانلود همان لحظه پس از موفقیت آمیز بودن پرداخت توسط بانک نمایش داده خواهد شد.

لینک دانلود فایل “پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی” مستقیم و با سرعت زیاد هست

مطالب مشابه در همین سایت با عنوان پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

 


نوع فایل : پاورپوینت ( Power Point ) قابل ویرایش   تعداد اسلاید ها :۶۶ اسلاید   بخشی از اسلاید ها : اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر Saccharomyces cerevisiae v چكيده   v   v استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است . در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت متابوليكي مخمر ابتدا سويه خالص تجارتي مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت ۵ ، ۱۰ و ۱۵ دقیقه تحت فشارهای ۱۵۰,۱۲۵,۱۰۰,۷۵,۵۰ مگاپاسكال قرار داده و يك نمونه نيز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداري گرديد . v كليه نمونه ها پس از  24 ساعت نگهداري در ۴°C  از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU)  فعاليت آنزيمي و تغييرات ريخت شناسي ،  مورد ارزيابي قرار گرفتند نتايج پس از تجزيه و تحليل آماري نشان داد كه فشار ۵۰ MPa  هيچ تأ ثيري بر مخمر نداشته اما فعاليت آنزيمي مخمر تحت اثر فشار هاي ۷۵ و ۱۰۰ مگاپاسكال در مدت ۱۰ و ۱۵ دقيقه اعمال فشار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *